Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Et presentem un magnífic pis en venda al Barri de Les Clotes, situat a un pas del centre, cosa que et brinda la comoditat de tenir totes les facilitats al teu abast.



Característiques destacades del pis:



Superfície de 68m², distribuïts de manera intel·ligent per aprofitar al màxim cada espai, proporcionant comoditat i funcionalitat a cada racó.



El pis es troba en un estat impecable, molt ben conservat, cosa que et permet gaudir d un habitatge llest per mudar-te sense preocupacions ni reformes.



Disposa de 3 dormitoris, incloent 1 dormitori principal doble, dissenyat per oferir-te un espai íntim i relaxant.



Compte amb un bany complet i un lavabo addicional, brindant-te la comoditat i privadesa que necessites en el teu dia a dia.



La cuina està totalment equipada amb tots els electrodomèstics necessaris, permetent gaudir de les teves habilitats culinàries i crear deliciosos menjars per a tu i els teus éssers estimats.



L´espaiós menjador de 20m² és perfecte per compartir moments inoblidables amb família i amics, creant records especials en un ambient acollidor.



El pis disposa de fusteria exterior d alumini, que ofereix aïllament tèrmic i acústic, garantint un ambient confortable a totes les estacions de l any.



A més, compta amb calefacció i aire condicionat, cosa que et permet mantenir una temperatura agradable i adaptada a les teves preferències.



Els terres de gres afegeixen un toc elegant i durador al pis, facilitant la seva neteja i manteniment.



L edifici compta amb ascensor, cosa que et brinda comoditat i accessibilitat, especialment si tens mobilitat reduïda o necessites transportar objectes pesants.



L´immoble és tot exterior i molt lluminós, gràcies a les seves àmplies finestres que permeten l´entrada de llum natural, creant un ambient alegre i acollidor a tot el pis.



A més, s hi inclou una plaça de pàrquing, cosa que et proporciona la tranquil·litat de tenir el teu vehicle segur i accessible en tot moment.



Viure al Barri Les Clotes et brinda l oportunitat de gaudir d una ubicació propera al centre de la ciutat, amb ben comunicat amb transport, serveis i comerços al teu abast.



No deixeu escapar aquesta oportunitat única d adquirir aquest excepcional pis! Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i concertar una visita. Et convidem a descobrir la teva nova llar!"

Característiques principals

Superficie: 68 m² Dormitoris: 3 Aseos: 1 Banys: 1

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat